Mistrzu JP 17 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Nick:Kolo Od Wuzka JP Link do SSów:nie mamWycinek z konsoli(bez IP)*:==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Kolo Od Wuzka JP ==== Admin : mouse ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 09/06/2014 - 21 : 21 : Serwer:Only dust2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78496 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu JP 17 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Pomoze mi ktos czy moge sie juz z kontem porzegnac ?? Boze jesli dal mi admin bana to niech wstawi jakies demo przynajmniej bo mnie to dobija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dostales 2 razy ssy z czego wstawiles jedne. Dostałes bana za czitowanie i sie nie odwołałes i dalej wchodziles na serwer. Dostałes za aktywne wchodzenie na serwer kiedy powinenes sie odwołać od banów wypisanych. Odpowiadając na pytanie. Tak, pożegnaj sie z kontem. Ub nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi