JeloneK ;) 197 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Witam, niedawno skończyłem oglądać film pt. Need for Speed, więc postanowiłem go od razu zrecenzować, ponieważ najwięcej się pamięta z niego Gatunek: Akcja, KryminałDystrybutor: MonolithPremiery kinowe: Polska 21 marzec 2014 | USA 14 marzec 2014 | Świat 07 marzec 2014Mechanik i zdolny kierowca Tobey Marshall wchodzi w interesy z Dino Brewster który jest nowym chłopakiem dawnej dziewczyny, ponieważ potrzebuje szybkiej gotówki. Oczywiście próba pojednania z wrogiem spala na panewce, sprawy idą źle, Tobey ląduje w więzieniu, a kiedy z niego wychodzi, pragnie tylko jednego – zemsty. Nastąpi ona podczas szalonego, nielegalnego, wręcz ekskluzywnego wyścigu samochodów.Podsumowując: Na prawdę warto obejrzeć ten film ze względu na samochody, sceny i dźwięk. Jeżeli macie sentyment do serii Need For Speed, ucieszycie się jeszcze bardziej znajdując kilka nawiązań do gry. Każdy, kto kiedyś grał w Need For Speed, a jest takich osób całe mnóstwo, to powinien koniecznie zobaczyć ten film. Nie ma co nastawiać się na superprodukcję, z jakąś ambitną fabułą, w tym filmie chodzi przecież o samochody Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Taka gra tez jest ! Film tez oglądałam ale i tak wole Szybcy i wściekli <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Kolega wyżej recenzował film, a nie gre xd Dodaj jeszcze obsadę i będę zadowolony w 100% ; p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dobra robota Mam tyle filmów do obejrzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Film widzialem w samolocie , ale po angielsku. Duzo dobrych scen z autami najlepsza to chyba ta ostatnia. Ale tez podobala mi sie ta z 3 tymi samymi autami , bodajze Koningseg . Mimo wszystko brakuje mu troche do fast and furiors Ps. aha nie jestem pewien ale dolne zdjecie to chyba jest z szybkich i wscieklych 1 lub 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Film super mi się spodobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Oglądałam, najpiękniejsze auto to mustang z tego filmu xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Oglądałam, najpiękniejszy film to mustang z tego filmu xd Nigdy nie zrozumiem kobiet xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ranyy, i tak wolę grać w nfs niż oglądać z tego film ;3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ranyy, i tak wolę grać w nfs niż oglądać z tego film ;3. Film posiada zupełnie inną fabułę. W sumie szkoda, bo mogli połączyć fabułę z nfs underground, most wanted i carbon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Oglądałem szału nie ma 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Film posiada zupełnie inną fabułę. W sumie szkoda, bo mogli połączyć fabułę z nfs underground, most wanted i carbon Shadow zgadzam się. Mogli to nakręcić według scenariusza np.: NFS Most Wanted. Zamiast praktycznie tylko tytułem nawiązywać do dobrej gry można było pociągnąć historię bohatera pnącego się w górę "Czarnej Listy" by odzyskać swoją furę. Taki film to bym obejrzał ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi