Roubaix 0 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nick: Roubaix El Capitan!Link do SSów: http://www12.zippyshare.com/v/55677175/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Roubaix El Capitan![AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 18396990 '[AMXBans] Twoje IP :[AMXBans] ===============================================Serwer: only dd2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78703 Pozdrawiam Jimmiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 dzieki za pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 1 ss jest taki sam. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roubaix 0 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 nie mam pojęcia.. wstawiłem oryginalne ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 dostales może laga? bądz zle spakowałes. Poszukaj może gdzies zostal 1 prawidłowy ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roubaix 0 Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 to są oryginalne ssy, możliwy był lag podczas ich robienia.. Takie już są i innych w cs strike już nie mam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi