Karol Lbn 0 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nick: Karol LbnData(nie obowiązkowo): 2014-09-07Pytanie: Ma może ktoś komende na mały celownik w Cs 1.6 ( Taki bardzo mały) Czy to są modele/mody do cs'a które są przeciwko regulaminowi bo chciałem mieć mały celownik ale nie wiem czy można czy nie.Inne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W ustawieniach cs'a sobie zmień celownik na small. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W ustawieniach, jeżeli masz angielska wersję to "Small", a jak polska to "Maly" i w konsoli wpisz komendę cl_dynamiccrosshair 0 Jeżeli pomogłem zostaw Like 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOHO 0 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 cl_dynamiccrosshair 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 komenda na maly celownik podana , temat uwazam za zamkniety. Autora tematu prosilbym o kontakt jezeli chcialby , aby temat zostal otwarty. / cl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi