MegaMocAkA 12 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nick: [M]ega[M]oc*AkAOpis problemu: Fatal Error. Gdy pobierała się mapa de_westwood_newstyle czy jakoś tak, to nagle wyskoczył mi error.Screenshoty: Zamiast screena opisze go dokładnie : Fatal Error LoadTGA: Only type 2 and 10 targa RGB images supported OK (I na pasku jest ikonka half - life) Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw) : Steam : Mr_Snikers (bodajże, dawno nie byłem) GG : Podałbym, ale nie używam ;-p.Inne:Prosiłbym o pomoc. Za pierwszą i dobrą odpowiedź dam plusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Na początek proponuję zrobić reinstal cs'a xd Jeżeli to nie pomoże to masz tu poradnik jak usunąć ten problem - http://www.grajkownia.com/topic/2327-poardnik-blad-fatal-error-r-loadtga-only-type-2-and-10-targa-rgb-images-supported/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Masz tak tylko przy tej mapie? Spróbuj ja znaleźć w folderze i usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Spróbuj reinstalla csa. moze pomoze. Pozniej to nwm musisz poszukac w google bo nigdy tak nie mialem. Ty masz Ns czy Steam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 o chlopy chloopy .. tutaj karta graficzna zawalila .. "RGB Images.." samo za siebie tlumaczy. - podaj mi jej nazwe , a do 24h znajde Ci odpowiednie do niej sterowniki. no a jak nie no to proponuje pobrac mape z banana i wrzucic ją do odpowiedniego folderu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMocAkA 12 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) o chlopy chloopy .. tutaj karta graficzna zawalila .. "RGB Images.." samo za siebie tlumaczy. - podaj mi jej nazwe , a do 24h znajde Ci odpowiednie do niej sterowniki. no a jak nie no to proponuje pobrac mape z banana i wrzucic ją do odpowiedniego folderu. NVIDIA GeForce 310M Edytowane 13 Września 2014 przez MegaMocAkA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 powiedz mi jaki masz system operacyjny ? jest to bardzo wazne , gdyz musze znalezc sterowniki , oraz jaki system bitowy ( 32/64 ) masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMocAkA 12 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi