szoguun 1 568 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wiek:15Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:15 645Doświadczenie na podobnym stanowisku:Niestety nieDlaczego akurat Ty?:Ponieważ jestem bardzo aktywnym w tym dziale sam jestem posiadaczem PS3,PS2 i PS1 grałem bardzo dużo gier na te platformy i mam parę pomysłów jak trochę rozkręcić ten dział.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:Na pewno założyć parę tematów np jaką nazwę osoby mają na swoich kontach online. Po to żeby mogli np żeby zagrać że sobą itp.I założyć temat na którym by polegał że gracze by podawali gry które chcą polecić chodzi dokładnie o nazwę nie o opisz gry na różne platformy gier.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY)Gry na konsole Co najmniej 2 dni spędzone na forum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej dwóch tygodni + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji -/+ Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Czekam na komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nwm czy tylko ja tak mam, ale wydaje mi się, że wszędzie się pchasz, ale skoro to cię "kręci" to jestem na TAK Jesteś aktywny na forum i myślę, że można dać ci szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No trochę ci chwilami ta interpunkcja szwankuje, ale myślę, że z czasem będzie coraz lepiej. Trochę już tu jesteś i myślę, że przyda się osoba do tego działu. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Myślę, że można dać Jamesowi szansę mimo jego składni i sporadycznych błędów ortograficznych/interpunkcyjnych . Stara się pomagać innym użytkownikom i jeżeli faktycznie zna się na rzeczy, to przyda się kolejny Gamer, ale tym razem zajmujący się kategorią "Gry na konsole". Proponowałbym jednocześnie dodać tam parę działów, by nie czuł, że ma mało obowiązków i niewiele pracy Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jestem na Tak bo James lubi postowac , jestem ciekaw co bedzie w stanie przygotowac nam do przeczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Na tak, sympatyczna osoba, która widać, ze lubi grac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi