Tandeta. 0 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam,przestawiam tutaj propozycję,co można dodać do serwera. Pierwsze, Ranga Weteran - otrzymuję się ją na forum wtedy,kiedy ma się przegrane 160h na serwerze. 2. Rangi 1k+,i 2k dostaję się wtedy,kiedy ma się lvl powyżej 1k lub maxymalne - 2k .Jest to po prostu jakby "odznaka" którą widać pod nickiem 2. Klasa - Niewidzialny Ninja,nie widać go na 5,3 sek,oraz ma na początek 110 gravki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Rangi na forum opierające się o serwer? Jak dla mnie bezsens. Klasa wydaje mi się słaba; nic ciekawego; wątpię żeby ludzie nią grali - jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jak Dla Mnie Klasa zbyt Słaba - Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi