ShaD 2 254 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Siemanko, wiem, że na forum jest wiele informatyków i z pewnością o wiele lepiej znacie się ode mnie w sprawach komputera, podzespołów czy.. płyt głównych! Mam za zadanie uzupełnić tabelę, która zawiera: Format Płyty Gniazda rozszerzeń i Gniazda I/O (wejścia/wyjścia) Czy możecie dla mnie sprawdzić oraz ewentualnie uzupełnić tabelę? W przyszłym tygodniu i tak będę mieć z tego między innymi test, więc przyda się już sprawdzona i pewna informacja Plik Word: http://speedy.sh/36SXz/cw-plyta.doc Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Postaram Ci się to uzupełnić ale powiem ci, że nie jest to łatwe mając płytę w rękach możesz dowiedzieć się o niej znacznie więcej niż ze zdjęcia Może skorzystasz z tego co jest w załączniku. Edytowane 13 Września 2014 przez Ehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi