spity 1 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: TazZ*2. Imię: Karol3. Wiek**: 30.10.1994r. będzie 20 -_-4. Poziom na Diablo**: 38/395. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie) : TAK7. Składka(Tak/Nie)**: NO RACZEJ !8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/TazZ%2A/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Często gram na diablo i niestety czasami nie ma adminów a dzieci ze szkół wracają i odpalone latają czym niszczą ten ciekawy serwer chcę pomóc jak najbardziej rozwinąć serwer 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie, mam inne wydatki.11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: różnie zależy od zmian godzin pracy 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: po robótce 14-22 / weekend najbardziej niedziela grająca 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6-7 lat14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Edytowane 12 Września 2014 przez spity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeDe.* 2 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Na tak Gość nadaje się na admina, mikrofon ma, do zachowania nie mam zastrzeżeń, można pogadać. Pozdro ;d, Dekuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk 25 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja również jestem za, sprawia wrażenie sympatycznego i często można go spotkać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 jestem jak najbardziej ZA ogarnięty chłop napisz do mnie na PW to podam CI kod SMS (składka jednorazowa) przydasz się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie rozpatrzone pozytywnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi