Cisa^1337 0 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Grając na serwerze FFA nie można napisać "Martyna to chłopak" ,ponieważ za to jest ban. Kiedy ja domagałem sie o moje "prawa" dostałem bana z powodem "OGAR". Inni użytkownicy za pisanie o niejakiej Martynie także dostał bana bądź kicka. Później "Fudro" dostał bana z bardzo mądry powodem jaki był "Nie przeginaj" (lub coś w tym stylu) , a ja za to miałem dostać za "Jeszcze jedno słowo Cisa" . Dalej gramy sobie aż nagle gracz o nicku "SKUT3R" czy coś takiego zaczął mnie wyzywać i przeklinać za co dostał kicka. A ja pytając sie o to czy nie moge sobie napisać "Martyna to chłopak" czy kiedy chciałem sie dowiedzieć o moich prawach dostałem bana Wątpie ,że jest to normalne zachowanie adminów FFA więc prosze o rozpatrzenie tego co napisałem ;] Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Zastosuj się do wzoru a po drugie zachowywałeś się jak nie ogarnięte dziecko Skuter jak i inni gracze potwierdzą miałeś co chwilę jakieś spiny do nasz non stop. A po drugie on cię raz może obraził a nie co chwilę Edytowane 13 Września 2014 przez JamesRodriguez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisa^1337 0 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Zabawne Tyle powiem i tak nic z tego nie wyniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 @Cisa^1337 zastosuj się do wzoru bo twoja skarga nie bd rozpatrzona a nie spamujesz tu postami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Tylko raz napiszę. Po pierwsze, czemu skarga na mnie, skoro ja Martyny nie bronię? Fudro dostał bana za : -ciągłe spamowanie o martynie -najeżdżanie na Jamesa -jakiś typ napisał ''matoł'', a Fudro na to : admin banuj go, obraził Sory, ale jak się tu nie zdenerwować, kiedy 2 gimbusy zaczynają płakać, ze facet ma nick Martynka (nie obchodzi mnie, czy to facet, czy laska) i nagle spami na forum, skargi. Myślicie, że ktoś Was potraktuje poważnie? Dorośnijcie. To było nędzne 5 minut, a ty robisz z tego aferę. Śmiechu warte. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudro17 3 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Nie spamowałem o Martynce nic z tych rzeczy może po dostaniu bana trochę przesadziłem i niepotrzebnie pisałem coś na temat James'a, i jak "gimbus" zachował się ktoś inny banując tyle osób za takie błahe sprawy. Skargę napisałem ponieważ nie rozumiem powodu swoich 2 banów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Rozpatrzone, wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi