miko 90 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Twój nick: MikoNick podejrzanego: MenageRIP podejrzanego: Data (dzień, gg:mm) zajścia: 22:07 - do końca demkaTwoje demo: http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1409132207-de_dust2-1410638820-1410640380.zipRodzaj czita: Wh Nazwa mapki: Only DD2Czasy podejrzanych akcji: Całe demoIP /Nazwa serwera: 193.33.177.101:27156Miałem to zrobić wcześniej ale uważałem że jest czysty, do tej pory...do Luknięcia jest całe demko i niech ktoś zadecyduje czy on coś ma czy też nie, Wstawiał 5 razy ssy i były czyściutkie Ale to co on wyprawia to mnie bardzo dziwi, po prostu moim zdaniem WIDZI WIĘCEJ NIŻ POWINIEN! wielu graczy bardzo często, praktycznie non stop pisało mi na u@ że on jest odpalony, ale co ja mogłem zrobić jeśli już miał 5 razy ssy, Wszyscy potrafią tylko narzekać a robić to nie ma komu -,- Dlatego proszę o obejrzenie całego demka i DECYZJĘ Pozdrawiam Miko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) 2:38 - kto biegnie z fleshem w reku na resp TT ? 2:45 - x1/4 nie widac głowy modelu TT iz zasłania lezący model a ten w niego strzela ( mozna powiedziec jakie ma ustawienia ale na ss'ach widac jak modele sobie spokojnie spoczywaja - tak wiec i tutaj model byl zasloniety. ) 2:50 - czemu nie poczekal i nie popatrzyl na murek ? moze ktos tam by był ? wiedzial ze tam model juz zbiegl a jeden chowa sie za skrzynia. 3:13 - x1/4 za szybko strzela nie bylo widać... 5:17 - za kazdym razem jak kto biegnie on wyczekuje i zaraz pojawia sie model. a tak to za kazdym razem rozglada sie po ulamkach sec. troche zastanawiajace jest to ze jak ktos wybiega i jest przy sianie i stoi jego celownik tez i nawet sie nie rozgladnie. Dziwna akcja zobaczymy na innych. 5:21 - hmmm czyzby patrzyl po skrzyniach bo co on z tego osiagnie przeciez nie widzi gdzie kto jest. 6:03 - wczesniejsze akcje biegl z fleshem i wiedzial ze jest przed nimi tutaj dochodzi do srodku i rzuca - juz wie ze ktos tam jest. 6:17 - jak dla mnie nie widac tego modelu TT komplenie a on go zabija. 8:36 - tutaj perfidne wh - tak jak pisalem przy min 2:50 tutaj styarl na równi z murkiem model i nie mogl go widziec tak wiec czemu odrazu schodzil do lewej strony aby go widziec a wogole nie rozejrzał sie na prawa strone ? Spalone. 9:13 - odrazu pisze SPALONE !!! Widzi ze nikogo nie widac to biegnie bez rozgladania jeden przebiegl inne zachowanie celownika. i juz wie ze ktos tam jest... a tak to perfinie patrzy na lacznik i biegl. 9:36 - widzi schodzacy model TT do prawej strony to ten ucieka odrazu w prawo... no tak 1 hp sie ma co nie 23:26 - zbyt szybko - spalone. BY TYMBARKOWY Miko osobiście jestem zszokowany że admin ogląda i orientuje się mniej więcej, kto i ile razy miał robione ssy, super Leci banicja dla pana Managera Edytowane 13 Września 2014 przez ajmi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi