Remorx 0 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 1. Nick: ReMorX 2. Imię: Piotrek 3. Wiek: 14 (w lutym 15) 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6-7,8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie (zepsuty wtyk w kompie) 6. Składka (Tak/Nie):Tak (Bd pisał z opiekunem) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ReMorX/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Piotrek.Mam 14 lat.Gram w piłkę nożną i ogólnie lubię Sport.Mieszkam w Małopolsce Nieopodal miasta Nowy Targ.Chciałbym zostać adminem bo wkurza mnie jak ktoś skraca,nadużywa mikro oraz ma brak kultury.Myślę że mógłbym mieć tego admina i starać się pomagać w 100% 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: non steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-3h dziennie (jak najwięcej) 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Dni robocze 19-21,Weekendy 9-11,18-21 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 3-4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie (trzeba od czegoś zacząć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 No nie wiem ja jestem za okresem próbnym, ale niepokoją mnie te twoje bany na dr admin ma być przykładem dla innych graczy. "+" : Składka Nwm jak możesz mieć znajomość amx na 8 skoro nigdy nie byłeś adminem ale ok tak jak mowie jestem za okresem probnym jak beda skargi to stracisz adma . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WsK 2 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Na tak popisałem z nim na serwie jest spk. Troszkę źle ze mikrofonu nie masz a masz np ts3 na innym urządzeniu żeby usłyszeć czy nie piszesz ze masz 15 lat a tak naprawdę 10lat : Jestem na Tak Edytowane 14 Września 2014 przez WsK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 A Ja Jestem znowu na Nie ;p - Teraz na serwerze cie nie widuje - Za mało godziń na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Już trzecie podanie, a w wymaganiach jest 10 sensownych postów. 7/8 nigdy nie będąc adminem, no proszę cię. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Na nie. -Nie widać Cię na serwerze. -Aktywność na forum praktycznie zerowa. -Nie spełniasz wymagań. -Amxx 8/10 a nie Byłeś adminem ?? hahahah -Podobno masz dużo banów w amxbans -Brak mikrofonu. -Brak steam,ale mało adminów go ma. Edytowane 15 Września 2014 przez Pebble ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoRniK. 5 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Na "nie" Gościu składasz podanie i za każdym razem jak cię nie przyjmą to nie grasz jakiś czas skąd mamy mieć pewność że jak ci sie znudzi admin to nie zrobisz czegoś głupiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ten wiek... brak doświadczenia, oraz brak poparcia ze strony adminów serwera. Poczekaj trochę i złóż podanie, w chwili obecnej jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 RemorX niestety to jeszcze nie twój czas. Mało pozytywnych wypowiedzi. Nie poddawaj się i spróbuj jeszcze raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi