Skocz do zawartości

Nowy serwer ?

Haze.

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Na pewno nie TP z 25 slotami, 20+1 ukryty można zrobić jeżeli znajdą się osoby, które pomogą w opłacie, ale to tyle. Serwer 21 slotowy kosztuje 84 zł na pukawce.

Czyli żeby taki serwer powstał trzeba by było uzbierać 60 zł

W dniu 14.09.2014 o 19:41, -_- napisał(a):

Na pewno nie TP z 25 slotami, 20+1 ukryty można zrobić jeżeli znajdą się osoby, które pomogą w opłacie, ale to tyle. Serwer 21 slotowy kosztuje 84 zł na pukawce.

Czyli żeby taki serwer powstał trzeba by było uzbierać 60 zł

Masz już 2 którzy się dorzucą na pewno ;> Ja + naxiu ^^ Ogarne jakieś 15-25 zł pocztą na pewno ;) No i nie wątpię, że nie znajdzie się ktoś kto się dorzuci c;

• Właściciel

Jeżeli coś takiego by wypaliło, np: ten DD2 i TP (kolejność można potem ustalić) to wiadome też jest, że trzeba na nie znaleźć opiekunów, na DD2 pewnie będzie nim Haze, a na TP zrobi się po prostu losowanie. Kolejną sprawą są admini, więc pewnie na start będzie szybka rekrutacja.

Ja oczywiście serwery mogę przygotować.

Jeżeli chodzi o opiekuna to trochę lipa ;d trzeba było by szukać właśnie ich na serwerach CSC:CS:GO ;x Z tego co się orientuję to tylko karol, daniel.!, rybak, naxiu ogarniacie ftp cs;go tak na "lepszym" poziomie ;x 

• Właściciel

Po co ogarniać FTP?
Wystarczy że osoba ta będzie znała podstawy, dodawanie adminów przez stronę, dodawanie rs'ow (nawet debil potrafi) i w sumie to na tyle, najważniejsze by ta osoba grała na serwerze i w razie problemów z niedostępną sesją potrafiła szybko zrestartować serwer by nie stał pusty.

Łeee to raczej nie będzie problem z opiekunem serwera tak mi się zdaje ;) dodanie rs'ow banał xd dodanie admina przez stronę to chyba też nie jest problem ;p  No to chyba można zrobić temat który będzie dotyczył zbiórki na serwer :) A ten temat do zamknięcia raczej ;)

• Właściciel

Jeżeli naprawdę zależy wam na serwerze i będą chętni do pomocy w opłaceniu go, to ja widzę to tak:

Pierwszy startuje serwer DD2 z 25 slotami, potem się to powiększy jeżeli bedzie trzeba. Będzie tam też nowy VIP którego też szykuje na FFA, może to tez pomoże potem z opłaceniem serwera.

Drugi startuje TP z 20+1 slotami i tutaj głównie będzie trzeba znaleźć kilku dość długo grających adminów.

Potem można pomyśleć o kolejnych serwerach, bo rozkręcić na razie serwer CS:GO to błahostka, gorzej z opłatą go i znalezieniu adminów na niego.

• Like 1

STOP SPAM. 

Nikt nic nie będzie dokładał do serwera. Ja się opłatą serwera zajmę , temat można zamknąć. Wybieracie TP - ok , będzie TP z 20slotami ( 1 chowany ).

Karolu , napisz mi na PW która godzina Ci pasuje  ,żeby obmówić kwestie dotyczącą serwera na ts.

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Zamykam

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności