Zostań Moją Kortney 0 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) 1. Serwer: FFA , global Offensive2. Nick: Zostań Moją Kortney lub O RANY RANY SŁEG POSYPANY3. Imię: Damian4. Wiek: 195. Znajomość sm(0/10): mialem admina w 1.6 wiele razy takze wiem ocb w tym calym zamieszaniu, wiec komendy to ogarne szybciutko na razie to 3/10 Nie mialem admina w globalu, ale chcialbym zaczac adminowac walsnei tutaj, gdyz spoko jest tu klimat 6. Ilość czasu na forum: podobno nie jest az tak wazne ale obiecuje ze poprawi sie 7. Mikrofon: Mam 8. Opisać siebie: Jak juz wspomnialem mam na imię Damian, ogolnei na codzien zajmuje sie muzyka, gram na klawiszach + produkuje bity w fl studio w csa gram juz łooooooo od 7/8 lat ? jakos tak zaczynalem grac w 1.5 na kafejce internetowej z ziomeczkami.9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gdyz nie mialem jeszcze admina w globalu a chcialbym zasmakowac owoca z tego drzewa bang bang oraz jakos wpisac sie w historie tej sieci jako admin, dobry admin ktory dba o graczy ktorzy sa na rowni z nim jezeli chodzi o wolnosc chce rowneiz aby postrzegano mnie jako wyslannika sprawiedliwosci spolecznej ;D10. Kontakt: steam play4me12311. Steam ID: podam pozniej jak cos12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: wysylam ich do poradni psychologiczno-pedagogicznej zajmujacej sie narkomania wsrod mlodziezy, a tak serio to robie ssy ( nie znam sie na globalu wiec nie wiem jeszcze jak dziala ten caly system) i banuje permanentnie -Gdy ktoś nadużywa micro: upominam, mutuje (o ile jest taka komenda dla admina ) lub banuje na 30 minut ( nie stosuje kicka bo to gowno daje szczerze mowiac, tylko jeszcze bardziej prowokuje ) -Nadużywa Kultury na serwerze: wtedy takiego incydenta zdzielam upomnieniem a nastepnie banem na 30 minut ( nie stosuje kicka bo to gowno daje szczerze mowiac, tylko jeszcze bardziej prowokuje ) Jezeli bedziecie sie wahac co do moich umiejetnosci jestem otwarty na jakis kurs z obslugi admina na serwerze w global offensive bo jak juz wspomnialem jestem zielony na razie w tym temacie, a jezeli nie macie takiej inicjatywy ze swojej strony to sam to przysfoje z biegiem czasu jak to bylo w 1.6 ** Dodam ze mam raczej dobry kontakt z ludzmi na tym serwerze wiec bede staral sie budowac tutaj klimat jak najlepiej umiem, a ze jestem osoba otwarta, empatyczna a w szczegolnosci pozytywna nie bede mial problemu w kontaktowaniu sie z ludzmi Edytowane 14 Września 2014 przez Zostań Moją Kortney Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ja jestem na nie, wchodzisz na serwer raz na ruski rok to raz, a dwa nie zrobiles dobrego wrazenia, wyzywajac wczoraj graczy. Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zostań Moją Kortney 0 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) wyzywajac ? widze ze ktos tutaj jest bardzo spiety ... i nie ma poczucia humoru po drugie nie kierowalem nic do poszczegolnych osob tylko mowilem ogolnie takze nawet ja moge czuc sie obrazony jezeli w ogole taka blahostka moze kogos obrazic .... jezeli ciebie to obrazilo to polecam odlozenie komputera do szafy na 3 miesiace, zeby nie przejmowac sie blahostkami Edytowane 14 Września 2014 przez Zostań Moją Kortney Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pierwszy nick -> aktywność zerowa od długiego czasu Drugi nick -> aktywność od 3 dni ^ ^NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi