Daniel_TSH 1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 -_- pozabierales ludziom adm, a wejdz z rana na serwer i zobacz co sie dzieje. grac sie nie da . Ludzie pisza mam softa musze wbic 400 lv i mam mistrza i napierdala na czitach.... ogar ten serw bo syf sie robi... nadawales ludziom adm, a tylko Siwy i Bruno cos ogarniaja reszty nie widze w ogole na serwach a siedze sporo a tak na marginesie dzieki za zabrales mi tego adma. bo tu szkoda czasu na taki serw. PozdroLista odpalonych po 5 minutach gry:NemoPROSTOPro Boczekcs43(cos tam dalej)Fristcelt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dziwne bo ja siedze dluzo na serwie BYEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FragTeam 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 nom rano było bardzo dużo odpałów grać się nie dało NEMO odpał maksymalny Pozdr FragTeam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie płacz mi tutaj:D:DZamiast napisać mi na PW jak normalny człowiek to tutaj spamisz.Zamykam,dogadaliśmy się już na STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi