Daniel_TSH 1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 -_- pozabierales ludziom adm, a wejdz z rana na serwer i zobacz co sie dzieje. grac sie nie da . Ludzie pisza mam softa musze wbic 400 lv i mam mistrza i napierdala na czitach.... ogar ten serw bo syf sie robi... nadawales ludziom adm, a tylko Siwy i Bruno cos ogarniaja reszty nie widze w ogole na serwach a siedze sporo a tak na marginesie dzieki za zabrales mi tego adma. bo tu szkoda czasu na taki serw. PozdroLista odpalonych po 5 minutach gry:NemoPROSTOPro Boczekcs43(cos tam dalej)Fristcelt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olez93 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Dziwne bo ja siedze dluzo na serwie BYEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FragTeam 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 nom rano było bardzo dużo odpałów grać się nie dało NEMO odpał maksymalny Pozdr FragTeam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nie płacz mi tutaj:D:DZamiast napisać mi na PW jak normalny człowiek to tutaj spamisz.Zamykam,dogadaliśmy się już na STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi