Tymbarkowy 52 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Nick: Tymbarkowy Wiek: 23 Staż gry Counter-Strike: 7/8 lat z przerwami Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : TAK. Ile czasu poświęcasz forum?: Bardzo dużo. Ostatnio miałem perma tak wiec mało co zaglądałem na forum. Wczoraj uB to juz działamy ponownie. Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Co do wspomagaczy rozróżniam każdy typ od wallhacka po multihack, aim, leisa, ESP, NoRecoil, NoFlash / NoSmoke, KZH, Crosshair hack, Removal, SkinHack, Lambert, TeleportHack, SpeedHack, White Walls, NoSky, FullBright, NoSpread, MiniMapaHack. W trakcie gry to nigdy - jedynie do demek odpalam ( Super Simple Wallhack 7.1) Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: hmmmm czy byłem karany banów miałem mnóstwo jak i kręconych demek, ostrzeżeń miałem 2/3 ale szybko zostały zdjęte. Doświadczenie na podobnym stanowisku: 4 lata temu bylem sędzia na BL. Łatwo wyłapuje tez ludzi po ich zachowaniu celownika jak graja pod presja iz to tez bierze sie pod uwagę gre psychologiczną. Informacje o sobie lub uwagi: Co to dużo pisać wszystko wyjdzie w praniu jak i każdy cheater zostanie złapany. Co najmniej 5 dni spędzonych na froum ✔ Przynajmniej 100 postów napisanych na forum ✔ Konto na forum powyżej 2 miesięcy ✔ Chęć pomagania innym użytkownikom ✔ Czyste konto (Brak warnów) ✔ Dobra znajomość regulaminów forum ✔ Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji ✔ Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) ✔ Pozdrawiam, Tymbarkowy. Edytowane 14 Września 2014 przez Tymbarkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi