Epileptzczny mis 0 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nick:Epileptzczny misLink do SSów:Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Nie blokuj' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: (w wzorze pisało bez ip) [AMXBans] Your IP: '(w wzorze pisało bez ip) [AMXBans] =============================================== Serwer:zombiemodLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=81356 napisze jeszcze tyle że ban jest pomyłką bo to ja dostałem za bloczenie jak mnie blokował gracz mieedziu i na dodatek pisałem na u@ i na say ze mnie blocza wiec nie wiem czemu wlasnie ja dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nie znam się na zombiemodach ale w regulaminie znalazłem to 3.4 Zakaz blokowania kamp - Ban od 30 min do 3h Więc jeśli o to chodzi to ban chyba przesadzony Super by było jakby admin banujący sie wypowiedział ale na to nie liczę, skrócę w razie czego bana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epileptzczny mis 0 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 spoko tylko ze to nie ja blokowałem :/ ale jak sie bana nie da zdjąć to o skrócenie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi