Zielony Slon 1 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Siemka więc tak mam pomysł na bota do reklam i te reklamy bedziemy sprzedawac je co do bota to ja mogę się tym zająć ponieważ już robilem to na mojej serwerowni tylko chodzi mi o zgodę administracji. Szczegóły opiszę Rybakowi lub - _ - na gg Edytowane 15 Września 2014 przez ~`NiNjA`~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jestem na Tak myślę że to będzie dobry pomysł Więcej osób będzie grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 jestem na tak fajnie by było bo sięc by zarabiała jak i zyskiwała nowych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 15 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Odpada w 100%. Powody:1. Reklamy na forach gówno dają, dodatkowo wręcz psują stronę. Czemu? Osoby pozycjonujące strony będą wiedzieć o co mi chodzi. (dlatego u nas nie prosi się o reklamy na forach) 2. Nikt z tego nie korzysta, bo tak jak powiedziałem wcześniej ta reklama nic nie daje od lat. 3. Większość tych for to pewnie .xaa.pl i .cba.pl, darmowe subdomeny na których ten bot tak czy siak będzie musiał reklamować w większości. 4. SIEĆ SERWERÓW, nie SERWEROWNIA 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi