Zielony Slon 1 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Siemka bo chce kupić sluchawki i do tego mikrofon przymocowany do nich i znalazłem jedne. Słuchawki będą mi potrzebne do gry w cs i gadania z graczami na cs. Opłaca się je kupywać dobra jakość dzwięku i czy mikrofon jest dobry ?? http://www.mediaexpert.pl/sluchawki-z-mikrofonem/sluchawki-trust-pulsar-headset,id-13887#tab_description Za odpowiedzi lecą + oczywiście na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ja miałem podobne i mi sie zrypaly wejscia(mini-jack) kup osobno słuchawki i osobno mikro:P najlepiej tak jest,3 razy miałem słuchawki z mikrofofonem i po miesiącu mi padał mikrofonik:Phttp://allegro.pl/sluchawki-genius-ghp400a-zolte-i4599221030.html (idealne do cs)ja mam te i sa zajebiste 4 lata juz je mam i zero usterek:)i mikro osobne kup sobie(10 zł kosztuje) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Polecam sluchawki phillips sam ich uzywam i sa zajebiste .. Do cs'a jak i do sluchania muzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Jeżeli chodzi o słuchawki to osobiście polecam Creative Tactic 3D Alpha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Słuchawki są naprawdę dobre. Mój kolega miał takie i jest bardzo zadowolony. A jeżeli ci się zepsują masz 24 miesiące gwarancji. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Polecam słuchawki z wibracjami , jak nie masz tyle kassy to wystarczą takie .. Wydaje mi sie , że będą dobre ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi