TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: TYLK0 H3@D$H00T!2. Imię: Dominik3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak jednak czasami nie działa ( Nie wiem czemu )6. Składka(Tak/Nie): Będzie potrzeba do tak, tylko napisać7. Link do swojego GT**: Ze względu na problemy nie mam możliwości sprawdzić, ale ponad 20h będzie8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: A więc mam na imię Dominik, Mieszkam w Rudzie Śląskiej. Interesuję się sztukami walki, złapałem bakcyla do wędkarstwa karpiowego. Dlaczego ja? Jak na ten wiek mam dobre doświadczenie jako admin. Chcę zwalczać tą grupkę, która psuje nam rozgrywkę oraz utrzymywać ład i porządek na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak posiadam: STEAM_0:0:9309769010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Na serwerze jestem codziennie. dziennie gram mniej więcej po 2 godzinki11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze oraz Weekend, oczywiście zdarzy mi się nie wejść na serwer ale to z przyczyn naprawdę poważnych.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: No, ze 6 lub 7 lat będzie. 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem i to wieeeeeele razy. Miałem ze znajomymi nie istniejącą już serwerownie (Nie będę podawał nazwy, mimo że już nie istnieje, chyba że ktoś będzie chciał wiedzieć). Może i się trochę pośpieszyłem z podaniem, ale chciałbym również poznać opinię o mnie. A więc do dzieła! Pozdrawiam Smoku13: Jeżeli pisałem Ci 10-ty raz o cziterze, a ty dumny dalej sobie grałeś, więc co? I ta sytuacja zdarzyła się tylko raz CWANIAK: Podpadałem, gdy miałem początki na tym serwerze, ponieważ nie zapoznałem się z regulaminem itd. Od zarejestrowania się na forum i zapoznania z regulaminem ani razu nie użyłem wulgaryzmu na serwie. Ale dzięki za wypowiedź i "wezmę" to sobie do serca. Edytowane 18 Września 2014 przez TYLK0 H3@DSH00T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Ja jestem na nie, jesteś dość irytujaca osobą, pojawiles się niedawno i popracuj nad kulturą bo nawet na u@ sypales soczystymi przeklenstwami Reakcja nie była potrzebna kiedy sprawdzalem gracza 5 minut przed Twoim wejściem na serwer i nie zdarzyła się raz, a parę razy i tylko Ty robiłes spam więc skończ Edytowane 17 Września 2014 przez Smoku13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 tez dawalem ci kicki za kulture z tego co pamietam ale jestem za okresem probnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Nie wykazałeś się niczym negatywnym w mojej obecności, poza tym uważam, że jeżeli miałeś już nawet serwerownię, to będziesz się nadawał na to stanowisko. Grasz dosyć często, miło się do mnie odnosisz. Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja jestem na tak, czasami pouczał innych na say za kulture, zgłaszał haksy na u@ no i jest znany na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Często Cię widuje na serwerze, steam, wiek, doświadczenie no więc na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jestem na tak. + często Cie widać + doświadczenie + w mojej obecności dobrze się zachowywałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Zostałem zmuszony do skomentowania twego podania bo jak się okazuje moje zdanie się bardzo liczy :C Jestem na Tak Nie mam do cb zastrzeżen Jak byłem na serwie, miło ze mną witałeś się i nie "Odwalałeś" jak to robi większość. Admini jak i Gracze widzą Cię na serwie więc uważam ,że danie Ci admina to raczej dobra rzecz chyba że przejdziesz na mroczną stronę mocy, to inaczej pogadamy :^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Ja jestem na tak, gracz mi ani razu nie podpadł i często go widzę na serwerze. Często gdy jestem to stara się mi pomagać pisząc na u@ o cziterach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wiec tak podpadłeś mi miszczu kilka razy, popraw swoja kulture i może będę za okresem próbnym MOŻE ... Pozdrowionka od Cwaniaczka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jebikoPL 1 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jeżeli moje zdanie się liczy to jestem na tak:) Kulturalny człowiek i często go widzę na serwerze. A z rana najwięcej cziterów więc im więcej adminów tym lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zastosuj sie do wymagan na admina. Wyrażnie jest napisane min. liczba godzin na serwie 25 a ty niestety jej nie posiadasz. Zapraszam za 2 tygodnie wtedy moja wypowiedz sie raczej zmieni Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi