mateusz200027 27 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Wiek:15 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:50h 2 minut.Doświadczenie na podobnym stanowisku:Owszem.Dlaczego akurat Ty?:Dlaczego ja? Działy, którymi chciałbym się zająć są ,,opuszczone". Chciałbym je ,,ożywić". Regulamin forum znam na perfect. Znam zasady ortografii i interpunkcji.W Minecraft'a grałem 2 lata , więc ogarniam co i jak, oraz jestem posiadaczem Ps 3. Doświadczenie na podobnym stanowisku mam więc myślę, że można mi dać szansę. Wymagania spelniam.Proszę, aby administracja jak i inni członkowie w tym użytkownicy dali mi tę szansę.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:Ożywić działy, którymi chciałbym się zająć. Mam dużo pomysłów na nie.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):Inne gry i Minecraft. Edytowane 21 Września 2014 przez mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE :"@Nessia♥ wypowiedz się http://forum.cs-clas...0027-na-gamera/ TAk/NIe ?" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi