mateusz200027 27 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Wiek:15 latIlość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?:50h 2 minut.Doświadczenie na podobnym stanowisku:Owszem.Dlaczego akurat Ty?:Dlaczego ja? Działy, którymi chciałbym się zająć są ,,opuszczone". Chciałbym je ,,ożywić". Regulamin forum znam na perfect. Znam zasady ortografii i interpunkcji.W Minecraft'a grałem 2 lata , więc ogarniam co i jak, oraz jestem posiadaczem Ps 3. Doświadczenie na podobnym stanowisku mam więc myślę, że można mi dać szansę. Wymagania spelniam.Proszę, aby administracja jak i inni członkowie w tym użytkownicy dali mi tę szansę.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?:Ożywić działy, którymi chciałbym się zająć. Mam dużo pomysłów na nie.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY):Inne gry i Minecraft. Edytowane 21 Września 2014 przez mateusz200027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE :"@Nessia♥ wypowiedz się http://forum.cs-clas...0027-na-gamera/ TAk/NIe ?" Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi