Newbie :) 0 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Mam pytanie w związku z przenoszeniem expa. Czy gdy przenoszę exp z mag na zjawę to jak mam na magu 25 a na zjawie 15 to mam 40 lvl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Nie iż to przenosi wbitego expa na danej klasie np jak masz wbite na magu 30k expa to przenosisz expa a nie lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Nie iż to przenosi wbitego expa na danej klasie np jak masz wbite na magu 30k expa to przenosisz expa a nie lvl. potwierdzam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpowiedź udzielona. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi