TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Siemka. Pisze ten temat tutaj, ponieważ nie znalazłem działu odpowiedniego do tego (chyba że się mylę). A mianowicie nie będę obecny na serwerze od jutra tj. 19 września 2014 rok do niedzieli tj. 21 wrzesień 2014 rok z powodu wyjazdu na krótką zasiadkę karpiową. Postanowiłem napisać ten temat z powodu iż napisałem podanie na admina, a co się za tym ciągnie? By nie było teraz pomówień, że jestem nieobecny na serwerze. Myślę że mnie rozumiecie i nic złego się nie stanie Pozdrawiam!! TYLK0 H3@D$H00T! PS: Proponuję założyć dział, w którym będzie można składać swoje nieobecności itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Kiedy będziesz adminem, przekonasz się, że taki dział już istnieje, pozdrawiam i życzę udanych "połowów" ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Nie jesteś jeszcze adminem więc nie potrzebny Ci taki na obecną chwilę Edytowane 18 Września 2014 przez TheGumiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Masz wyjaśnione u góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi