SereG 27 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Nick: Haq~Wiek: 15Staż gry Counter-Strike: około 5-6 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie ;cIle czasu poświęcasz forum?: 2-4h lub więcejCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: aim, wh, sh, tokyo drift i inne których nie pamiętamCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: parę razy ss'y i warnDoświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety nie mam, ale kiedyś trzeba zacząć.Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Kamil. Mieszkam na wsi niedaleko Białegostoku. Czas wolny często spędzam przed komputerem lub na boisku z kolegami. Chodzę do 3 klasy gimnazjum. Uczę się nawet dobrze. Od jakiegoś czasu jestem na tej sieci serwerów i nie narzekam. Jest to najlepsza sieć na której grałem i nie będę zmieniał. Chcę pomóc dla UbTeamu aby gracze dostawali UB jak najszybciej.Pisałem do Karola i powiedział, że przyjmie jeszcze jedną osobę do UbTeam, więc pisze podanie Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Edytowane 18 Września 2014 przez Haq~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jego podania były już odrzucane, a mimo to jest wytrwały. Chłopak spełnia wymagania. Sądzę że można dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Hehe ... Jestem na Nie Słaba aktywność na forum ostatnimi czasami, mało się udzielasz, brak doświadczenia ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi