SereG 27 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Nick: Haq~Wiek: 15Staż gry Counter-Strike: około 5-6 latCzy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Nie ;cIle czasu poświęcasz forum?: 2-4h lub więcejCzy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: aim, wh, sh, tokyo drift i inne których nie pamiętamCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: parę razy ss'y i warnDoświadczenie na podobnym stanowisku: Niestety nie mam, ale kiedyś trzeba zacząć.Informacje o sobie lub uwagi: Mam na imię Kamil. Mieszkam na wsi niedaleko Białegostoku. Czas wolny często spędzam przed komputerem lub na boisku z kolegami. Chodzę do 3 klasy gimnazjum. Uczę się nawet dobrze. Od jakiegoś czasu jestem na tej sieci serwerów i nie narzekam. Jest to najlepsza sieć na której grałem i nie będę zmieniał. Chcę pomóc dla UbTeamu aby gracze dostawali UB jak najszybciej.Pisałem do Karola i powiedział, że przyjmie jeszcze jedną osobę do UbTeam, więc pisze podanie Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) - Edytowane 18 Września 2014 przez Haq~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jego podania były już odrzucane, a mimo to jest wytrwały. Chłopak spełnia wymagania. Sądzę że można dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Hehe ... Jestem na Nie Słaba aktywność na forum ostatnimi czasami, mało się udzielasz, brak doświadczenia ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi