Kurus#1 0 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: Kurus #12. Imię: Kamil3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): ponizej 2/10 5. Mikrofon(Tak/Nie) nie6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Kamil, interesuje się sportem głównie Piłka Ręczna i Nożna ale również sporty extremalne^^. chce zostać adminem gdyż serwer BF2 ich nie ma za wielu albo są nie aktywni :C przez co gra dużo cziterów itp. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): nie posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 1-4h ;d11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze to tak około 17-23 weekendy to od 9 do 24 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 1 rok13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): nie Edytowane 19 Września 2014 przez Kurus#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 -konto dla podania-amx poniżej 2/10... -podanie napisane na "odwal" -nie byłeś adminemCo tu dużo mówić. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Na Nie Moje zdanie jest najważniejsze " Słowa Suuta " Więc DUŻE NIE Ziomek masz 16 lat a podania nie umiesz napisać :/ Podałeś GT "BEZIMIENNEGO" ?! A także Amx 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 @Haq po luj sie do niego prujesz chciał spróbować coś w tym złego jak ty byś napisał ktoś by się pruł do cb fajnie by ci było ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 oczywiscie na NIE. powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Na duze NIE. Konto do podania, amx no i moje gt to je :c won od niego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jestem na NIE. Wszystkie powody powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Kurus mordeczko z przykrością muszę powiedziec nie coś Ty wgl w tym podaniu naodwalał ? nawet ja sobie lepiej poradzilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurus#1 0 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 dobra jezu chcialem sprobowac... omg tylko jezdzic po kims potraficie... nastepnym razem wystarczy NIE. a i bezimienny sory za GT zly link wkleilem. juz niewazne sory ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Na nie konto dla podania amx slabe... zle GT Wypowiedz w podaniu - warn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wypowiedz w swoim podaniu = Zapraszam za 2 tygodnie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi