Siom 30 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 1. Nick:Siom 2. Imię:Michał 3. Wiek:19 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Siom/185.36.169.126:27136/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Miły,Wyrozumiały,Uczciwy. Chciałbym zostać tam adminem ponieważ serwer ogólnie mi się podoba i grywam czasami po pracy żeby się wyluzować. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:myślę że 1h dziennie byłbym w stanie poswięcić.Więcej nie mogę ponieważ pracuje do godziny 16 i zanim ogarne się to jest 17-18 także lipa z czasem. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze 18-20 czasami 22+ W weekendy róznie bywa. 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:Niewielki gram w tą wersje CS od niedawna ale podejrzewam że większość komend itp jest podobnych do CS 1.6 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Byłem adminem oraz opiekunem DR na 1.6 lecz zrezygnowałem bo nie mogłem poświęcać więcej czasu niż 1h +/- ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi