Siom 30 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 1. Nick:Siom 2. Imię:Michał 3. Wiek:19 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Siom/185.36.169.126:27136/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Miły,Wyrozumiały,Uczciwy. Chciałbym zostać tam adminem ponieważ serwer ogólnie mi się podoba i grywam czasami po pracy żeby się wyluzować. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:myślę że 1h dziennie byłbym w stanie poswięcić.Więcej nie mogę ponieważ pracuje do godziny 16 i zanim ogarne się to jest 17-18 także lipa z czasem. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze 18-20 czasami 22+ W weekendy róznie bywa. 12. Staż w grze counter strike Global Offensive:Niewielki gram w tą wersje CS od niedawna ale podejrzewam że większość komend itp jest podobnych do CS 1.6 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Byłem adminem oraz opiekunem DR na 1.6 lecz zrezygnowałem bo nie mogłem poświęcać więcej czasu niż 1h +/- ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 19 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi