koperek:) 0 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 nick;Koperek link do SSów : http://www50.zippysh...28933/file.html wycinek z konsoli (Bez IP) * : Serwer : NewDiabloMod Link do Bana : ` http: // amxbans.cs-cl ... pl / ban_list.php POZDRAWIAM 07 ZGLOS SIE BANUJ DALEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 nie widze twoje bana, daj wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek:) 0 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : koperek : ) ==== Zbanowane IP : 46.169.98.61 ==== Admin : 07 zglos sie ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 09/13/2014 - 12 : 44 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nie ma takiego bana w amxbans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek:) 0 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 zobacz date i wejdz w te amx bans. juz tyle czasu czekam zeby pograc co ja mam kurwa zrobic. jebane ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nie mozemy Cię odbanować bo tego bana nie ma. Ip tez nie jest zbanowane, powinieneś normalnie wbic na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek:) 0 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 kupilem vipa i sa takie problemy nie moge wejsc na zade serwer. 07 zgols sie to jebana parowa bo dal mi te ssy za to ze go zabilem a nawet jak zmieniam nick to zaraz mnie wyrzuca. kontakuje sie z tym 07 a on mi pisze ze to moj problem. wezcie zrobcie cos z ta kurwa!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jestes ns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek:) 0 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 nie wlasnie. :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 koperek, jest jakis Bug, w amxbans nie ma twojego bana, twoje ip nie jest zbanowane. 007 nie ma tu nic do gadania, proponuje reinstal lub spróbować wejść na ns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi