jebikoPL 1 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 1. Nick:jebikoPL2. Imię:Kamil3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=jebikoPL&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: mam 23 lata skończyłem pierwszy stopień studiów(i chyba ostatni) pracuje, wolnym czasem gram w cs'a oraz chodzę na treningi. Więcej informacji o mnie na serwerze:)9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie , ale to żaden problem, jeżeli mam mieć to w każdej chwili mogę kupić10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 3 do 5h, jeżeli pracuje to ze 2 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:rano i wieczorem 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:z 10 lat:)13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):nie Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jestem na tak. + wiek + widać, że jest ogarnięty + dobrze się z nim gada + długo gra na tym serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwiaTLotosU 4 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Tak. chłopak kulturalny, ogarnięty, dobrze sobie poradzi będac adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jestem na TAK.-ogarnięty-amx-wiek-popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Za okresem próbnym powody macie up tylko aktywność na forum popraw .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jestem za okresem próbnym, popraw aktywność na forum oraz wbijaj na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ogarniety i reszta plusow up. na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku13 50 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 ja także na tak, dobrze się z nim pisze i ogólnie gra reszta powodów up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie ma sensu czekać. Pisz na Pw/GG Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi