™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Rozpocząłem grę na plemiona gra ktoś może ? Jak coś znajdziecie mnie na 87św pod nickiem Trazer. A jak nie to zapraszam do rejstracji przez link będę wdzięczny: http://www.plemiona.pl/9170148-7093-pl87.html?ref=player_invite_linkrl&ik=YRfh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 O matko ile ja w to nie grałem ... Pamiętam jeszcze jak zaczynałem na sw4 a na s39 bylem w top3 przez ponad miesiąc (po zdobyciu 4mln pkt+ nie miałem już czasu na grę). Jak wyjdzie next świat to z chęcią się przyłącze, bo co nieco jeszcze potrafię w plemionach podziałać. (tylko gram na światami z farmieniem i najlepiej ze stylem 4.0 + monety) . Na tym nie ma już co startować bo późno troche ;p najlepiej wystartować maksymalnie 2h po ruszeniu świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiD 0 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Oj dużo się w to kiedyś grało. Nawet ostatnio kumpel zapraszał mnie do rozpoczęcia na nowym świecie, ale nie mam już czasu tak jak kiedyś. Zaczynałem na św 16. Kilka razy w topce się było Życzę udanych podbojów Trazer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi