Zeun 5 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Witam. Moja propozycja jest taka by założyć każdemu chętnemu hasło na nick. Przy wejściu każdy by sobie wybierał czy chce hasło na nick czy nie. Wielu osobom niespodziewanie znikały monet no ale to pikuś. Od pewnego czasu rzadziej gram ale czasami wpadam na serwa no i wszystko jest po przestawiane , wniosek ktoś sobie gra moją klasą ,jak wejdę i zobaczę coś takiego to mnie jasny szlag trafia. No i można by takie rozwiąznie wprowadzić od najbliszego resetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Zeun masz możliwość darmowej rezerwacji patrz tutaj http://forum.cs-classic.pl/topic/10362-darmowa-rezerwacja-nicku/?hl=rezerwacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Przecież jest na forum opcja darmowej rezerwacji nicku. Jak ktoś wbija ci na nick to poprostu zarezeruj nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 19 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 a to przepraszam, przeoczyłem tamten temat dzięki za info i wskazówkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi