e1dawca 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Nick: e1dawca link do ss'ów: http://speedy.sh/YKcTG/Desktop.rar wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina O to Frugo xd [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : e1dawca [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 59893814 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.30.191.60 ' [AMXBans] ======================================= Serwer: cs-classic Only DD2 Dopiero co obczaiłem waszą reklame i ledwo zacząłem gre na waszym serwie a wy już banujecie graczy bez żadnego uprzedzenia, ostrzeżenia czy czegokolwiek. Chciałem pograć bo w sumie spodobał mi się serwer od razu a tu taki ****. SS'y oczywiście czyste więc prosze o szybkiego UB żebym mógł u was pograć. Elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxcv 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 skopiuj sobie IP serwera na którym grałeś wklej w cs'a i wyskoczy ci komunikat ,że zostałeś zbanowany ,wejdź w konsole i skopiuj wycinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e1dawca 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 gotowe, czekam na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 ssy czyste UBCL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi