szoguun 1 568 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Siemka nadszedł ten czas niestety odchodze i to jest ostateczna decyzja nie piszcie mi że "Hames co ty robisz zostań bla bla bla" jak w poprzednim temacie największym moim błędem było byciu tu adminem a dlaczego ? a dlatego że od czasu kiedy go dostałem wszystko na serwerze się posypało. Teraz po tym banie tak samo się stało. Ale powiem wam jedno rzecz że tak drugiej ogarniętej sieci z serwerem który ja szukam będzie ciężko znaleść . No cóż czas na pozdrowienia Damian NL/PL,-_-,Rybak,Nessia,Miszejla,Maksymalnanieobecna,Natajla,INKA,Rewox,Shadow,Artem,Bez Spiny luzno,Zoom,Never,Daniela,Jelon,Luffy,Bronka,ajmi,Pride,Polaczek,Kitol,Jay,Hajdzik,Pebble,Syska, no i wszystkich których nie wymieniłem dziękuję za grę i danie mi szans byciu tu Grafikiem,Adminem i Gamerem no trudno czas nadszedł narazie mordy wy moje. Ale jeszcze zobaczycie mnie w Turnieju AWP i jak mnie zaproszicie na mixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Narka, 3maj się :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Powodzenia w życiu prywatnym, 3maj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 3maj się powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wróć jeszcze ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Hamesiiik :c Trzymaj się :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Ale mixy/mieszance jeszcze pogramy no cóż. .... cześć ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 pisałem że tak rewox jeszcze tak ktoś może że mną zagra w turnieju awp ;P i kto wie czy czasami nie w turnieju 5 na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Oj James, powodzenia w wbijaj na ffa xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Trzymaj się ziomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Powodzenia i do zobaczenia na turnieju 5 na 5! Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Siemka ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Cóż... Wielka szkoda, że odchodzisz ponieważ wprowadzałeś bardzo pozytywną atmosferę na serwerze (pomijając ostatnie wydarzenia z Adminem). Twoje prace graficzne były całkiem niezłe, kto będzie teraz tworzyć dla Mnie avatary lub sygnaturki? Trzymaj się i mam nadzieję, do zobaczenia na FFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKaiNa 28 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Cześć :< powodzenia na turnieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 no szkoda , szkoda .. Trzymaj się Dziekuje za pamięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Trzymaj się ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Nie widzę sensu pisania ci "3maj się" albo "na razie" bo wiem że i tak się rozmyślisz i wrócisz Ale powiem wam jedno rzecz JednĄĄĄĄĄ :xxxxxxxx Edytowane 21 Września 2014 przez Aryjoch :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 3Maj się ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parabole Tancza XD 12 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 trymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No jak pisałeś, żeby Cię nie zatrzymywać, to napiszę tylko tyle :siemanko i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Cześć Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi