twist 5 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: Poloweczka 2. Imię:Artur 3. Wiek:17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak, ale coś się z nim dzieje bo słabo mnie słychać 6. Składka (Tak/Nie):tak. co jakis czas kupuje vipa. a ostatnio slota 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Poloweczka/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:nie wiem jak mam opisać siebie. jestem zwykłym nastolatniem mającym swoje życie. lubie jezdzić motorem grać w noge i na kompie, myślę że to wystarczy . a teraz czemu chce zostać adminem: często jak jestem na serverze nie ma adminów, a ludzie robią co chcą (przeklinają, skanują itd.) 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Codziennie gram na serverze po 2-3 godz. czasem wiecej 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:dni robocze 15-17 weekendy 10-13 czasem do 14 12. Staż w grze counter strike 1.6: ok 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:tak. na kilku serverach Edytowane 20 Września 2014 przez twist Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jestem na tak.Często na serwerze,miły zna Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Na nie. Konto dla podania. Łamałeś notorycznie regulamin, już nie liczę ile na mnie pak ostatnich rzucałeś, ale ci odpuszczałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ehe 6 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Przykro mi ale nie spełniasz wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twist 5 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 A czy możesz napisać jak łamałem regulamin? Zdażyło mi się max3 razy bo kupilem pake jak bylo 2 i ktos nagle1 zaraził jak paka już leciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperek:P 1 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Nie można pisać pod swoim podaniem komentarza :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Asek 0 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Jestem na tak. Często go widzę ,jest miły i ogarnięty +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Wypowiadasz się we własnym podaniu więc nie. Dodatkowo masz ładną historie banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperFrankie 5 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Konto dla podania, brak wymagań, wypowiadasz się pod podaniem? Na NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zacznij od aktywności na forum i od poprawienia zachowania na serwerze. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi