Yang_AtTituD3 0 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wczoraj zakupiłem konto premium i chciałem kupić mega skoczka a przez przypadek kupiłem profesjonaliste. Da się coś zrobić abym dostał mega skoczka zamiast profesjonaliste? zapłaciłem 11 zł ;/ A i pozatym jak próbuje wejść na serwer wyskakuje mi * Invalid Password! Kicked :"You have no entry to the server.. POMOCY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Jeśli kupiłeś premium to zakładałeś sobie też hasło do swojego konta przy każdym wejściu na serwer musisz wpisywać swoje hasło w konsoli w taki sposób set_info "_pw" "hasło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yang_AtTituD3 0 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 aha dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yang_AtTituD3 0 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 A premium? da sie zamienić z profesionalisty na megaskoczka? plis jak sie da zrób tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Możesz napisać do opiekuna lub -_- żeby ci zamienił bo chociaż jest to możliwe ale nie wiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie rozumiem po co chcesz te klasy zamienić, ale proszę bardzo ;] /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi