leilo 112 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 1. Nick: Leilo <(^.^)>2. Imię:Maciej3. Wiek: 204. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Średnie no, ale od czego są internety ^^5. Mikrofon(Tak/Nie)Yes of course6. Składka(Tak/Nie):Tak , no problem.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=Leilo&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Nie lubię tego pytania ^^ Dlaczego ja ? Nie będę owijał w bawełne, nie mam pojęcia dlaczego, wydaje mi się, że zespół Administratorów jest dobrze zgrany, kilku z nich nawet jest spoko, z jednym była mała wymiana zdań ale chyba będzie spoko. Dlaczego ? hmmm może dlatego, że lubię pomagać ludowi itd, nie lubię graczy na wh itd (Byłem kilka razu już u was za to karany, ale jak widać dalej sobię pykam) . Opisać siebie... Mam 20 lat, pracuje 6dni w tyg no ale coś za coś jak to mówią ;> Mam narzeczoną, mieszkam od prawie 2 lat sam bez rodziców, sam się utrzymuję i nie narzekam na życie, bo jest mega. no nie wiem co jeszcze napisać. pytajcie może będzie mi lepiej ;> Co do godzin i postów na forum to nie mam po co wchodzić jak na razie, nie mam z kim pisać itd. myślę, że z czasem sobie nadrobie ten czas Ps. Przepraszam za tak wyczerpującą umysł wypowiedź 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Niet jak na razie ;>10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: pn-pt jakies 2h ,sb 3-4, niedziela z 8 ;>11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Dni robocze 19-20/21, week sb 17-20, nd od rana 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:4-5 lat z przerwami, trzeba rozruszać mięśnie ;d13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak z rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Czy ja wiem zachowujesz się nie za bardzo na serwie spam na u@ . No i nie widzę Cię za dużo na serwie pojawisz się i znikniesz xd .. Ale nie ode mnie to zależy .. a i jeszcze konto na forum tylko do podania NIE Edytowane 21 Września 2014 przez CWANIAKt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) na nie Zerowa aktywność na forum Brak Steama Nie widuję Cię na serwerze Wypowiedź w podaniu Edytowane 21 Września 2014 przez Pebble ♥ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Czy ja wiem zachowujesz się nie za bardzo na serwie spam na u@ . No i nie widzę Cię za dużo na serwie pojawisz się i znikniesz xd .. Ale nie ode mnie to zależy .. a i jeszcze konto na forum tylko do podania NIE Ja nie spamuje na u@ ^^ po 2 konto nie jest dla podania tylko bylo dla wstawiania ssow... a podanie przy okazji, co do zerowego forum to mam na to czas, a nie mialem nawet z kim tu pisac ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Na Nie-mała aktywność na forum-mało Cie widuje na serwie-wypowiadanie się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wypowiedz w podaniu = Zapraszam za 2 tygodnie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi