SuperFrankie 5 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Cześć i czołem. Rozwijając już temat, mam bardzo denerwujący problem z serwerem na Zombie modzie. Gram sobie 2/3 do 4 minut i pach. Wywala mnie z serwera i muszę wchodzić ponownie. A wkurzające to jest, gdy jesteś humanem i Cię wywali. Czytałem coś na inne forach, jak temu zaradzić. Jedni mówili, żeby sobie piorytet ustawić na wysoki, drugi na niski i to tak. Wszedłem wkońcu na "SteamSupport" Napisałem do nich, że ciągle wywala mnie z serwera z tą informacją. Odpowiedzieli mi za cztery godziny, w odpowiedzi napisane było: "To nie wina Steam'a, lecz samego serwera. Proszę skontaktować się z Opiekunem serwera i z nim obgadać sprawe". No i jestem. Pomóżcie. What's gonna on ?! P.S.: Specjalnie na CS'ie wszedłem w zakładke "Internet" i włączyłem pierwszy lepszy serwer. Grając tam 10 minut nie wywaliło mnie. Grałem na innym, i też nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Zgłosiłem błąd pukawce, trzeba czekać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperFrankie 5 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Problem nadal występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 To nie wina Steam'a, lecz samego serwera. Proszę skontaktować się z Opiekunem serwera i z nim obgadać sprawe Tak na 100% nie napisał ci support. Grałem dzisiaj rano około 10 minut na serwerze, przeszło 6 rund, i? NIC, nie kickło mnie ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi