Skocz do zawartości

[Problem] Unable to Connect Steam na Zombie

SuperFrankie

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć i czołem.

Rozwijając już temat, mam bardzo denerwujący problem z serwerem na Zombie modzie. Gram sobie 2/3 do 4 minut i pach. Wywala mnie z serwera i muszę wchodzić ponownie. A wkurzające to jest, gdy jesteś humanem i Cię wywali. Czytałem coś na inne forach, jak temu zaradzić. Jedni mówili, żeby sobie piorytet ustawić na wysoki, drugi na niski i to tak. Wszedłem wkońcu na "SteamSupport" Napisałem do nich, że ciągle wywala mnie z serwera z tą informacją. Odpowiedzieli mi za cztery godziny, w odpowiedzi napisane było: "To nie wina Steam'a, lecz samego serwera. Proszę skontaktować się z Opiekunem serwera i z nim obgadać sprawe". No i jestem. Pomóżcie. What's gonna on ?!

P.S.: Specjalnie na CS'ie wszedłem w zakładke "Internet" i włączyłem pierwszy lepszy serwer. Grając tam 10 minut nie wywaliło mnie. Grałem na innym, i też nic.

• Właściciel

To nie wina Steam'a, lecz samego serwera. Proszę skontaktować się z Opiekunem serwera i z nim obgadać sprawe

Tak na 100% nie napisał ci support.

Grałem dzisiaj rano około 10 minut na serwerze, przeszło 6 rund, i? NIC, nie kickło mnie ani razu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności