SuperFrankie 5 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Cześć i czołem. Rozwijając już temat, mam bardzo denerwujący problem z serwerem na Zombie modzie. Gram sobie 2/3 do 4 minut i pach. Wywala mnie z serwera i muszę wchodzić ponownie. A wkurzające to jest, gdy jesteś humanem i Cię wywali. Czytałem coś na inne forach, jak temu zaradzić. Jedni mówili, żeby sobie piorytet ustawić na wysoki, drugi na niski i to tak. Wszedłem wkońcu na "SteamSupport" Napisałem do nich, że ciągle wywala mnie z serwera z tą informacją. Odpowiedzieli mi za cztery godziny, w odpowiedzi napisane było: "To nie wina Steam'a, lecz samego serwera. Proszę skontaktować się z Opiekunem serwera i z nim obgadać sprawe". No i jestem. Pomóżcie. What's gonna on ?! P.S.: Specjalnie na CS'ie wszedłem w zakładke "Internet" i włączyłem pierwszy lepszy serwer. Grając tam 10 minut nie wywaliło mnie. Grałem na innym, i też nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Zgłosiłem błąd pukawce, trzeba czekać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperFrankie 5 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Problem nadal występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 To nie wina Steam'a, lecz samego serwera. Proszę skontaktować się z Opiekunem serwera i z nim obgadać sprawe Tak na 100% nie napisał ci support. Grałem dzisiaj rano około 10 minut na serwerze, przeszło 6 rund, i? NIC, nie kickło mnie ani razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi