xMixuHD--AkA--HDefinition 0 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Nick: ->xMixuHD--AkA--HDefinition<- Wycinek z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ->xMixuHD--AkA--HDefinition<- [AMXBans] Powod : ' aktywny ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1828240660 ' [AMXBans] Twoje IP : [AMXBans] ======================================= ssy: brak link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php Serwer: ONLY DD2 Nie wiem za co dostałem bana. Przecież ssy miałem czyste, a mimo to dostałem bana. Proszę o wyjaśnienie mojego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 na twoim IP nie ma bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMixuHD--AkA--HDefinition 0 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No właśnie ale kiedy wschodze na serwer wyswietla sie ze aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Weronika proszę do wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wczoraj to konsultowałem z Weroniką i powiedziała że grasz na aktywnym, wchodzę na AMXBans a tam Aktywne Bany: ->xMixuHD--AkA--HDefinition<- Wstaw screeny na cs-classic.pl, więc dostałeś bana z powodem "Aktywny" a teraz to ja tego nie rozumiem bo jest to w "Wygasłe Bany" dlatego moim zdaniem grałeś na aktywnym bo Ban z ss nie został jeszcze odwieszony, Człowiek ślepy nie jest że miałeś to w aktywnych banach, dlatego nie wiem jak to wyjaśnić, także moim zdaniem grałeś na aktywnym bo sam widziałem jak w "aktywne bany" miałeś bana od Jimmiego możliwe że ktoś z UbTeam dał ci UB a z AmxBans tego nie wykreślił, nie wiem jak to działa...PodrawiamMiko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/24198-xmixuhd-aka-hdefinition-ssy/Jak widzimy Ub dostałeś dzisiaj o 9:31 a wczoraj wieczorem grałeś, czyli grałeś na Aktywnym, dla mnie sprawa zamknięta, bez UbPozdrawiamMiko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 No za aktywny jest perma ale zostawmy to dla Papka. Jest to gracz z jego serwera wiec on najlepiej bedzie wiedział czy dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMixuHD--AkA--HDefinition 0 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Czyli z tego co rozumiem moge zakonczyc gre na waszych serwerach za to, że wstawiłem screeny ( czyste) i przed ic sprawdzeniem grałem na serwerze tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 To sprawa dla opiekuna. Osobiście uważam, ze uczymy sie na błędach, poczekajmy na Papku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Wczoraj to konsultowałem z Weroniką i powiedziała że grasz na aktywnym, wchodzę na AMXBans a tam Aktywne Bany: ->xMixuHD--AkA--HDefinition<- Wstaw screeny na cs-classic.pl, więc dostałeś bana z powodem "Aktywny" a teraz to ja tego nie rozumiem bo jest to w "Wygasłe Bany" dlatego moim zdaniem grałeś na aktywnym bo Ban z ss nie został jeszcze odwieszony, Człowiek ślepy nie jest że miałeś to w aktywnych banach, dlatego nie wiem jak to wyjaśnić, także moim zdaniem grałeś na aktywnym bo sam widziałem jak w "aktywne bany" miałeś bana od Jimmiego możliwe że ktoś z UbTeam dał ci UB a z AmxBans tego nie wykreślił, nie wiem jak to działa... Podrawiam Miko ! Miko myślę, że dobrze to wyjaśnił. Wchodziłam na amxbans i wyświetliło mi, że masz aktywnego to zbanowałam. Możliwe jak to napisał mój kolega wyżej ktoś z Ubteamu tego nie wykreślił choć też nie mam pojęcia jak Wy to usuwacie. Pozdrawiam. Edytowane 21 Września 2014 przez Weronikaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/24198-xmixuhd-aka-hdefinition-ssy/ Jak widzimy Ub dostałeś dzisiaj o 9:31 a wczoraj wieczorem grałeś, czyli grałeś na Aktywnym, dla mnie sprawa zamknięta, bez Ub Pozdrawiam Miko . I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMixuHD--AkA--HDefinition 0 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Oj jejku XD Mam nadzieje, że Papku mi pozwoli jeszcze pograć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi