TheGumiS 237 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Imię: MarcinWiek: 14Kontakt: GG 42812526/PW/TS3 Twój nick na TS3: TheGumiSDlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Siedzę codziennie na ts3 i gdy patrze na poczekalnie poprostu łezka robi mi się w oczku jak widze niezarejestrowanych ludzi :C A tak na prawde to często jak ja jestem to nowi ludzie wbijają i czasami jak siedzimy na jakimś typu np. #4 Zombie CT to wbija osoba która przyszkadza :CKontakt z administracją: (w skali 1-10): 8Ile czasu spędzasz na TS3: Od jakiejś 15 do 22 można mnie spotkać :^Czy posiadasz admina na innym TS3?: NieZnajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): ( Znam wszystkie zakątki Poczekalni :^ ) 6Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Człowiek sie szybko uczy Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Co prawda to prawda nowych osób przybywa nam na ts i dużo siedzi w poczekalni lub czekaja na zarejestrowanie trfa to bardzo długo ponieważ nie masz żadnego admina ts . Gumiś (Noob) ale ogarnia i naprawde siedzi długo na ts .. Moim zdaniem warto się zastanowić i dać mu ta funkcje .. Pozdrawiam Cwaniaczek :XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja jestem na tak Gumisia widzę codziennie na ts a jeżeli jest taki aktywny i zna się na tym czemu by mu nie dać tego admina warto mu dać 1 szansę Pozdrawiam PlaceG C: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ja osobiście jestem na Wielkie Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jestem na tak bywa często . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Jestem na TAK. Ten gimbus nie ma życia prywatnego więc jest 24/7 ts i dobrze zna się na tej robocie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Jestem na TAK nie inaczej on na serio tyle siedzi na ts3 24 h 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Października 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi