syska 81 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nick: syska Powód rezygnacji: szkoła - matura -,- Coś od siebie: No niestety tak musiało być... Ostatnio jestem rzadko na serwie bo po prostu nie mam czasu już grać oczywiście nie odchodzę na zawsze bo nie mogłabym was tak zostawić ale adminowanie muszę sobie odpuścić konto na forum zostaje i postaram się udzielać, steam również zostaje na komputerze więc przy okazji wolego czasu z chęcią zagram jakiegoś mixa lub mieszańca:) Jest mi bardzo smutno i wiem że będziecie za mną tęsknić bo drugiej takiej zajebistej Syski nie ma xD Pozdrawiam cały serwer FFA z cudownym opiekunem na czele - Damianem i ludzi z którymi zawsze jest gwarantowana beka-ShaDoW, Hajdzik, M3ntor, RewoX, Natalja, Kitol, Zoom, Polaczekkk, Never Give Up, Luffy Trzymajcie się wszyscy i pilnujcie porządku Pozdrawiam ! <3 ps. mam nadzieje że wrócę szybciej niż to napisałam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) My wszyscy również mamy taką nadzieję. Przecież to ja miałem odejść.. nie Ty Dobrych wyników na maturzę Ci Życzę i mam Wieeelką nadzieję, że się niedługo spotkamy na serwerze czy ts @Od Mentora: Nie zgadzam się na odejście! Nie ma takiej możliwości. Liberum Veto i basta Będę nękał Cię SMS'ami! Edytowane 22 Września 2014 przez S}{aDoW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 oj sysunia, nauka przede wszystkim. Czekam na wielki powrót xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Syska noooo jak możesz? ;c nawet nie wiem co napisać :c ale życzę Ci powodzenia w życiu prywatnym i zawodowym! I żebyś wpadła się powozić po Warszawie ;* tylko zajrzyj czasem na steam ;> papa & czekam na powrót! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Oj oj oj, nie wierze Zatrzymywać Cię nie będę, bo to na nic. Życzę dobrze napisanej matury. Wpadaj czasem na FFA i pograć jakieś mixy/mieszańce !! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 "Syska się nie żegna" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Powodzenia na maturze ! I mam nadzieje, że zagram z Tobą jeszcze jakiegoś mieszańca 3maj się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 To ja napisze tylko żebyś zdała ta maturę i żeby w życiu jakoś ci się powadziło ***************************************************************************************************************************************************** PS: BĘDZIEMY CZEKAĆ NA WIELKI POWRÓT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Syska dobry żarcik ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Hajdzik będzie czekał,żeby gola strzelić ;DI tak wrócisz, bo matura to bzdura ;D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) haha ta matura to bzdura tylko ma troche wpływ na przyszłe życie Edytowane 22 Września 2014 przez syska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Będziesz na moim utrzymaniu = nic ci się nie stanie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 ooookej to wracam do gry a jak nie pójdzie mi na maturze to poproszę o twój adres zamieszkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wez nie odchodz! ja chce słyszec Twój głos <3 bejbe! !!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 ooookej to wracam do gry a jak nie pójdzie mi na maturze to poproszę o twój adres zamieszkania Okej, mam jeszcze jedno wolne miejsce w piwnicy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) @Bez Spiny: Jak Syska tego przesłucha, to na bank zostanie. Ta piosenka ma w sobie to coś, nigdy czegoś podobnego nie czułem XDD. Zapraszam do odsłuchu, Sylwiu ^^. W dodatku ten teledysk, no po prostu cud, miód, orzeszki Edytowane 22 Września 2014 przez acE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Hajdzik będzie czekał,żeby gola strzelić ;D I tak wrócisz, bo matura to bzdura ;D No Gola trzeba w końcu strzelić xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 -_- w piwnicy ?! no wiesz co taka fajna dziewczyne w piwnicy trzymać! wstydziłbyś się sie xd Malcio piosenka świetna! wzruszyłam się xd i nie martw się na pewno mnie usłyszysz aż będziesz miał dość ^^ Hajdzik trzeba było się sprężać a nie tak się czaisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Syska no teraz mnie zasmucilas bardzo ale rozumiem bo szkola wazna jest .... Mam nadzieje ze szybko sobie poradzisz z obowiazkami i bede miala wiecej czasu. Masz jeden z najmilszych glosow jakie spotkalem i do tego jetes mega sypatyczna osoba ) To duza strata dla FFA dlatego moze najpierw jakis urlopik?? hehe Edytowane 24 Września 2014 przez Damian? NL/PL 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska 81 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Weźcie no bo serio zaraz wróce xd jest mi bardzo miło i żal mi was tak opuści Damian zobaczymy jak to będzie jak sobie jakoś rozplanuje dzień i znajdzie sie tam czas na grę to pomyśle nad powrotem ale to może za miesiąc albo dłużej.. żadna strata xd mój skill nie jest nawet przeciętnym skillem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: szkoda tego admina ;/Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 30 Września 2014 przez Damian? NL/PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi