Skocz do zawartości

Serwer Only AWP cs:go

Kajman

Rekomendowane odpowiedzi

Siema mam pytanie kto byłby w stanie złozyc sie na serwer Only AWP w cs:go 18 slotow koszt miesiecznie 55zl okolo wszystkim bedzie sie zajmowal raczej -_- mozliwosc platnosci SMS a cena jaka bedziesz mosial placic zalezy od ilosci osob ktore by sie zlozyly ale trzeba by bylo co miesiac placic skladki bo na serwerze AWP nie ma jak zarabic  nie tak jak na inny np. Vip/Premium ja + 1-2 moich kolegow mozemy sie zlozyc a reszta zalezy od was wiec prosze o wypowiedzi nizej Dziekuje

Serwer AWP dobra sprawa,ale czy będą z tego zyski ? Premium kupić nie można,vipa też niezbyt.No chyba,że byłby to AWP z klasami i np 1/x to wtedy ja nawet mógłbym się złożyć.

na poczatek proponuje 13-14 slotow

Edytowane przez Pebble ♥

• Właściciel

Nie, nie będzie zysków, chyba że ze slotów, więc powiedziałem, że mogę postawić pod warunkiem, że zbierzecie na niego kasę, co miesiąc.

Jelon tak jak napisał -_- zyski będą ze slotów i może składek za admina.Co do pieniędzy - jak zbierzemy to na pewno poinformujemy :)

ps. jeżeli ktoś chce się złożyć pisać na gg  51094849

Edytowane przez Pebble ♥

• Właściciel

Takie małe sprostowanie, VIP'a można zrobić i owszem, ale jeżeli ma to być VIP na AWP to uważam, że dodatki powinny nie pomagać mu w grze, np: menu z kosami, itd.

Takie małe sprostowanie, VIP'a można zrobić i owszem, ale jeżeli ma to być VIP na AWP to uważam, że dodatki powinny nie pomagać mu w grze, np: menu z kosami, itd.

Taki Vip moze byc 

• Właściciel

Tak, piszcie ciągle to samo, bo i ja i ludzie na forum jesteśmy ślepi i nie widzieliśmy co napisał ktos inny.

Kolejne idiotyczne posty, które nie wnoszą nic do tematu lub powtarzają się, skończą się warnami, bo to robi się już nudne.

jeśli tak bardzo chcecie postawić taki serwer to tylko i wyłącznie max 12 slotów dobrze wam mówię ;) a zrobicie jak bd chcieli pozdrawiam mordy :)))

Co Ty gadasz? :v Są w Polsce serwery AWP po 17/18 slotów i są cały czas zajęte :v 

@Edit

Wiem, grywam na takich :D 

@Edit2 ale nie wiem czy w PL, bo gram na zagranicznych :D 

CHCE AWP CS:GO <3

Edytowane przez Wassup
Stoją nawet 25/25 ^^
  • Like 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Zamykam. Na razie jest TP i niech on się zapełni.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności