Kajman 45 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Siema mam pytanie kto byłby w stanie złozyc sie na serwer Only AWP w cs:go 18 slotow koszt miesiecznie 55zl okolo wszystkim bedzie sie zajmowal raczej -_- mozliwosc platnosci SMS a cena jaka bedziesz mosial placic zalezy od ilosci osob ktore by sie zlozyly ale trzeba by bylo co miesiac placic skladki bo na serwerze AWP nie ma jak zarabic nie tak jak na inny np. Vip/Premium ja + 1-2 moich kolegow mozemy sie zlozyc a reszta zalezy od was wiec prosze o wypowiedzi nizej Dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Serwer AWP dobra sprawa,ale czy będą z tego zyski ? Premium kupić nie można,vipa też niezbyt.No chyba,że byłby to AWP z klasami i np 1/x to wtedy ja nawet mógłbym się złożyć.na poczatek proponuje 13-14 slotow Edytowane 23 Września 2014 przez Pebble ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nie, nie będzie zysków, chyba że ze slotów, więc powiedziałem, że mogę postawić pod warunkiem, że zbierzecie na niego kasę, co miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pomysł odpada xd Nie ma szans, żeby co miesiąc ktoś wpłacał ci pieniądze na serwer z którego nie ma zysków ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Jelon tak jak napisał -_- zyski będą ze slotów i może składek za admina.Co do pieniędzy - jak zbierzemy to na pewno poinformujemy ps. jeżeli ktoś chce się złożyć pisać na gg 51094849 Edytowane 23 Września 2014 przez Pebble ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Takie małe sprostowanie, VIP'a można zrobić i owszem, ale jeżeli ma to być VIP na AWP to uważam, że dodatki powinny nie pomagać mu w grze, np: menu z kosami, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 jeśli tak bardzo chcecie postawić taki serwer to tylko i wyłącznie max 12 slotów dobrze wam mówię a zrobicie jak bd chcieli pozdrawiam mordy )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 23 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Takie małe sprostowanie, VIP'a można zrobić i owszem, ale jeżeli ma to być VIP na AWP to uważam, że dodatki powinny nie pomagać mu w grze, np: menu z kosami, itd. Taki Vip moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 A moze zamiast awp samego zrobic aim mapki/awp/kosy serwer taki moze sie przydac na cs go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nie wiem, czy co miesiąc będzie Wam się chciało płacić hajsy za serwer, z którego nie ma zysków. Jeżeli już, to tak jak 07 napisał - maksymalnie 12 slotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Najlepiej AWP 12-15 slotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 23 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tak, piszcie ciągle to samo, bo i ja i ludzie na forum jesteśmy ślepi i nie widzieliśmy co napisał ktos inny. Kolejne idiotyczne posty, które nie wnoszą nic do tematu lub powtarzają się, skończą się warnami, bo to robi się już nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) jeśli tak bardzo chcecie postawić taki serwer to tylko i wyłącznie max 12 slotów dobrze wam mówię a zrobicie jak bd chcieli pozdrawiam mordy )) Co Ty gadasz? :v Są w Polsce serwery AWP po 17/18 slotów i są cały czas zajęte :v @Edit Wiem, grywam na takich @Edit2 ale nie wiem czy w PL, bo gram na zagranicznych CHCE AWP CS:GO <3 Edytowane 26 Września 2014 przez Wassup Stoją nawet 25/25 ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Na razie jest TP i niech on się zapełni. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi