Mielon 0 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 1. Nick: Mielon 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 20 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/BenQ%20%7C%20Mielon/185.36.169.126:27136/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Grywam na tym serwerze i panuje na nim haos, Dzieci nadużywaja mikrofonu duzo osób afczy i nie ma kto ich kickac. Jestem cały dzien dostepny na komputerze i w kazdej chwili jestem chetny udzielic pomocy. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: STEAM_0:1:74161899 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 24/7 chodze do szkoły zaocznie i mam cały tydzien i weekend od południa wolny. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: dni robicze i weekendy 12. Staż w grze counter strike Global Offensive: 2 lata, gram od kiedy wyszła ta gra. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak, byłem adminem na 4 duzych sieciach CS:GO 4FUN i FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jestem na tak, widać kolegę na serwerze. Przydałby się admin będący dość często bo niestety dzieciaki nadużywają micro a to się powinno zmienić. Trzeba ich temperować, myślę że Mielon da sobię radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 24 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi