Zeun 5 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Nick:88|PetrusWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'no -recoil' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:769150135' [AMXBans] Your IP: '95.49.225.140' [AMXBans] ======================================= Serwer:codLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=84019 Opis: na tym cod modzie jest kilka rodzajów klas , jest kilka z niepodanymi skilami(trzeba je sobie odkryć we własnym zakresie),ja gram klasą Fatalerror i z tego co wiem to ponoć ma wbudowane ograniczenie rozrzutu a nawet no-recoil ,(przynajmniej rybak podał w czasie gry taką informacje) . Jesli coś trzeba dodać to piszcie . Dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Czekamy na wypowiedz admina. Ma 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 24h od kiedy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Od napisania prośby. Jeżeli Admin nie przedstawi dowodów zostaniesz odbanowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) http://speedy.sh/FBYE2/dem-8.rar Demko z dowodami no recoil i podejrzenie o wh klasa nie jest opisana ze ma no_recoil sa znaki zapytania jak juz Edytowane 24 Września 2014 przez los ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Nie chce mi odtworzyć dema z powodu modelów. Edytowane 24 Września 2014 przez Haq~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeun 5 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 hhehehe no mnie ten admin dobija, podejrzenie o gre z wh oglądnij sobie jeszcze raz to demko i napisz że własnie tak gra osoba z wh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jeżeli chodzi o No-Recoil to klasa na serwerze ma wbudowanego a w opisie tego nie ma ( Haq sprawdził ), druga sprawą jest demko które mi nie działa, Haq'owi nie działa no i soot'owi również nie działa to demko ;d Powody tego są 2 chociaż trochę dziwne ponieważ raz wyskakuje mi błąd, że nie mam mapy winnter2 czy jakoś tak oraz błąd modeli granatów których również nie mam xd Czekamy na wypowiedź Karola ( -_- ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Aby demo działało trzeba wejść na serwer, żeby modele się załadowały. Mi już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No-recoil jest wbudowany w klase, a wh niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Gracz został odbanowany, a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi