M3ntor 50 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) 1. Nick: M3ntor 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): stanowczo mówie ....... TAK ! 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/M3ntor/31.186.82.184:27691/ (gram również pod innymi nickami ) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam, mam na imię Mateusz. Mam 18 lat. Uczęszczam do technikum o profilu "Technik Informatyk" (#informatykier). Moim zainteresowaniem jest programowanie (C/C+)i projektowanie sieci lokalnych. Jestem zabawnym, uprzejmym młodym człowiekiem z wizją na przyszłość. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak posiadam STEAMA. SID : 0:1:70552387 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-5h a jak zdrowie/obowiązki pozwolą to nawet dłużej. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W różnych godzinach. Ale od poniedziałku do środy od 16 oo-... , od czwartku do piątku w godzinach 18.oo - ... (gdyż uczęszczam w tych dniach na kursy) a w weekendy od rana jeżeli jest taka potrzeba. 12. Staż w grze counter strike 1.6 - 2 lata na NS'ie + ponad rok na STEAM. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): tak byłem adminem i potrafie rozróżnić gracza ze skillem a gracza ze "wspomagaczami". Edytowane 24 Września 2014 przez M3ntor 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Oczywiście że na TAK - wymagania - składka - ogarnięty - aktywny Popraw trochę kulturke i będzie miodzio 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Na Tak: -Ogarnięty -Często na serwie -Składka -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Na tak,ogarnie! AMX,STEAM itdPoza tym fajny ziomeczek mozna z nim pocisnąć beke na serwie!dawac go do naszego grona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Ty mentor złożył podanie koniec świata xD Oczywiście że TAK Prawilna morda. No i oczywiście wymagania spełnia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRRanT 4 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Jestem na TAK - wiek -skladka - potrzeba adminow bo ich coraz mniej Edytowane 24 Września 2014 przez WaRRanT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Jestem na TAK Proszę o uzasadnienie, gdyż w innym przypadku post ten będzie traktowany jako SPAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dobra prawilna mordeczka z pod celi, a nie jakas konfitura XD +Jest czesto na serwerze +Dojrzaly -Musisz popracowac nad kultura Ps. Z frajerami kosa,pamietaj XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Mając admina M3ntor dostanie : * +187 do prawilności * +314 do rapu * -40% do czasu odnowienia "słowiański przykuc w cs" * Obrażenia od trafień prawilnych zwiększone o 156% * +100% do obrażeń od umiejętności : - " Obudź się szybciutko lub zapierd*l głową w ścianę " - " Swoim stylem go zaszachuj " - " Moc wojownika, ulicznego zawodnika " * +2,7 do regeneracji prawilności na sekundę * +15% do JP Taki jest wyrok ulicy. Pamiętaj, że lamusy zawsze dupa cicho. A tak serio to: - Wymagania - Składka - Lubiany na serwerze - Spoko morda Na TAK! Edytowane 24 Września 2014 przez rewoX* 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 No pewnie, że na tak. Wiek, ogarnięty, widziany i lubiany na serwerze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Smiley*^ 12 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 No jasne że TAK -Wymagania -Aktywny -Lubiany ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mentorex super osoba, bardzo lubiana, szanowana, myślę,ze problemów nie bedzie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Witamy w drużynie Napisz do mnie na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi