SASU 430 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Taki nietypowy problem mam, wchodząc na serwer deathrun dostałem perma na serwer Onlydd2 ( nigdy tam nie grałem ) na nicku Masz zajawke na trawke, z którym nie miałem nigdy do czynienia, bana dostałem od admina Miko. Na amxbans pisze że bana nie mam, ale sprawdzając listę zbanowanych graczy ten nick właśnie ma perma a ja nie mogę wejść na kochany mój serwer dr xd ss'ów nawet nie mam żeby wrzucić, robiłem restart routera, reinstalke cs'a ale nadal nie pomaga. Proszę o UB screen http://oi59.tinypic.com/v7eb0j.jpg Server # 11 [AMXBans] =========================================== [AMXBans] 'You are banned from this Server! [AMXBans] 'You are permamently.banned. [AMXBans] Banned Nickname : * Masz zajawke na trawke * [AMXBans] Reason : 'Czitowanie ' [AMXBans] 'You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] 'You SteamID : 'STEAM_2 : 0 : 787808286 ' [AMXBans] Your IP : '94.42.125.101 ' [AMXBans] =========================================== Kicked : 'You are BANNED. Check you console. Edytowane 25 Września 2014 przez Sasquatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Powiem wiecej, że ban jest na twoją wersje cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) ajjjj oby ! instaluje inną. A z wzorem będzie problem, kopiuje i nie da się wkleić. Re : niestety nowa wersja również...perm Edytowane 25 Września 2014 przez Sasquatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wzór musi się dać wkleić. Zastosuj się do wzoru. Jak nie bd mógł wkleić to otwórz wzór w drugiej karcie i po prostu przepisz go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Udało się wkleić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jest tylko wycinek z konsoli, a nie wzór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wzór masz tu : http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ Ss'y proszę spakować w .rar i wrzucić tu : http://www.zippyshare.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) Jelon jakie ssy? Ma bana za "czitowanie" ip nie jest zbanowane, tylko jego wersja gry. STEAM_2:0:787808286 dokładnie ten adres jest zbanowany, a ub nie możemy dac ponieważ ten trawka wchodzi na odpale. Proponuje pobrac innego ns np z naszej strony bądz zakupic steama. Ostatecznie wykupic ub. Edytowane 27 Września 2014 przez natalja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi