GokU. 6 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 1. Nick: GokU.2. Imię: Adrian.3. Wiek: 19.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10.5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak.6. Składka(Tak/Nie): Nie.7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/GokU./193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Byłem już tutaj adminem, byłem lubiany na serwerze, nadal jestem ambitny, pomocny.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:27585210. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5 h minimum.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 12-15, 18-23.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, na tym serwerze nawet ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Mała aktywność na forum, na serwerze też. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Słaba aktywność na forum, na serwerze również. Kultura osobista jest wzorowa, jesteś miły i spokojny na serwerze, jednak tak jak napisałem wcześniej: Rzadko cię widuję. Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 strasznie fajny gościu, miły, idzie z nim pogadać, nie oburza się, umie grać zgranie i taktycznie kulturę ma bardzo ładną i wyczaił czitera jak razem bylismy w teamie, także decyzja należy do Adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Na serwie jestes spoko, ale nie spełniasz wymagań:/ jestem na Nie, napisz podanie za tydzień gdy nadrobisz braki. Głównie chodzi mi o aktywnosć na serwie oraz forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny ` 1 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Jestem na nie slaba aktywnosc na serwerze oraz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Miałeś przerwę od serwera teraz grasz znowu i piszesz od razu padnie pograj troszku dłużej teraz popraw aktywność na forum i napisz podanie jak na razie na NIE //:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 jestem tego samego zdania co wyzej. popraw aktywnosc i bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jak dla mnie za mało grasz, musisz więcej czasu spędzać na serwerze. Moim zdaniem powinieneś napisać podanie za dwa tygodnie, a przez ten czas nadrobić aktywność i na serwerze, i na forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Mam zdanie takie same jak inni:P Popraw aktywnośc, i napisz nowe podanie Edytowane 26 Września 2014 przez Wozik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Jestem na Nie. Spróbuj za 2 tygodnie. Patrząc na twoje GT w dniu 25-27 miałeś 3 dniową przerwe i patrząc teraz także miałeś przerwe. Aktywność na forum także jest ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 na nie nie ogarniasz i powod wyzej u gumisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Srubson 50 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Na nie : - aktywnosc na forum - aktywnosc w grze - skladka Proponowalbym abys sprobowal za 2/3 tygodnie. Koniecznie popraw swoja aktywnosc w grze i na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Nie gram na tym serwie ale jestem na nie: -mała aktywność na forum -mała aktywność na serwerze -brak składki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: GokU wiem że ogarniasz admina, ale miałeś przerwę wieć pokaż teraz graczom że chcesz wrócić na to stanowisko. Zapraszam za 2 tygodnie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi