Kacperek:P 1 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 1. Nick: xLast 2. Imię: Kacper3. Wiek: 16lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/105. Mikrofon(Tak/Nie): Narazie popsuty ale niedługo kupuję nowy6. Składka (Tak/Nie): Tak sms7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/xLast/193.33.177.166:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chodzę do liceum jestem miłym oraz sympatycznym kolesiem. Bardzo lubię grać w piłkę nożną jestem w klubie, Dlaczego ja?? ponieważ jest duzo chiterów oraz graczy nieprzestrzegających regulaminu.Oraz mało jest dostępnych adminów kiedy gram . Duzo gram więc będę banował nieprzestrzegających regulaminu,oraz wprowadzę dobrą atmosfere na server.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-5h 2-4h11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze: 3-4h weekendy: 4-6h12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak na 2 serverach Poprawiłem aktywność wiec myslę , że miło rozpatrzycie to podanie Pozdrawiam xLast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan.Asek 0 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Daje + AMX + godziny + fajnie sie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 xLast -amx -aktywność na serwie -aktywny na forum -Składka Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jestem na Tak . Wszystko jest wporzadku . Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQu 6 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 +amx +składka +aktywny na serwerze Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi