WoRniK. 5 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 1. Nick:WoRniK 2. Imię:Wojtek 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/WoRniK./193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Cześć mam na imię Wojtek mam 15 lat chciałbym zostać adminem bo już tam byłem ale popełniłem mały błąd którego teraz nie zrobię jestem aktywny na serwerze ale w aktualnym czasie miałem rękę złamaną więc dlatego mogliście mnie nie widzieć na serwerze mam nadzieje że wam pomogę i nie powtórzę tego błędu Pozdrawiam Wojtek. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2,3 godziny normalna stawka xd 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):południe po szkole no ogl 14 15 19 do 22 coś około 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak jak mówiłem byłem tu i gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jestem na Tak + Rozpisany 8pkt + Amx +Składka +Mikrofon pierwszy admin który bd miał micro xD +Staż + Wiesz co to GT nie tak jak inni Co tu więcej gadać a ten mały błąd tak jak piszesz tutaj jest tylko błędem ta się to naprawić przecież to że dał komuś bana przez przypadek to nie znaczy że trzeba go skreślać i się zachowuje się jak jeden użytkownik nie dostał adma to go nie było już na serwie z tydzień a wornik ma usprawiedliwienie to na tyle z mojej Strony WIELKIE TAK !! Pozdrawiam Placeg <33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Teraz jestem na tak.+skladka+wymagania+zawsze kiedy wchodzę to Ty jesteś+GT+rozpisałeś dobrze 8 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Więc Tak: -amx -wymagania -składka -gt Każdy ma prawo popełnić błąd, ale ludzie uczą się na błędach Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny ` 1 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Na tak wiek mikrofon gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jestem na tak: wiek mikro amx staż chlopak jest ogarniety mozna dac mu 2 szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Przyjęty. Pisz PW/GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi