SeQu 6 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Ponieważ dopiero zaczynam przygode z gimpem xd. Te prace nie beda za " profesionalne" xd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQu 6 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Prace nie są złe jak na sam początek. Łap plusika na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQu 6 Opublikowano 26 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) A o to nastepne : Edytowane 26 Września 2014 przez SeQu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Pracuj dalej a może osiągniesz wysoki poziom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozaK1 5 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Prace nie są złe jak na początek lecz długa droga przed tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 A o to nastepne : Nie ścinaj renderu, staraj się wtapiać. Za bardzo przyciemniłeś. Powiedz mi jakiego programu używasz, bardzo chętnie Ci pomogę na początek. Szczerze nie wygląda to dobrze, ale praktyka czyni mistrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQu 6 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 @Przemek ja dopiero zaczynam. Pracuje w gimpie 2.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeQu 6 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 O Bosh. Gimp xD Przejdź na Photoshopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 sequ sorry ale muszę to powiedzieć. Prace są fatalne, beznadziejne ta ostatnia nawet fajna bo ciekawy pomysł miałeś jakby może zmienił kolor żółty na inny to było by super. Ale reszta katastrofa wiem że dopiero zaczynasz ale masakra. 1 praca jakby tło nie był tak mocno rozsięgniety i render by był bardziej wtopiony i nie było by tego dolnego białego paska to praca by była fajna. 2 praca tu niestety wszystko brzydko wygląda. 3,4 tło nawet nawet ale reszta słabo render masakryczny a napis tak samo. Ale łap plusa ta ostatnia nawet fajna ciekawy pomysł sorry że może cię tak ostro potraktowałem ale czasami tak trzeba bo daje to dużą motywację do dalszej pracy i pokażać tej drugiej osobie że jest w błędzie i ja będę lepszy niż on albo pokaże że jestem coś wart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi