Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) Nick na forum: Redneck!Wiek: 15Staż na Forum: konto od stycznia 2013. czas spędzony prawie 16 dniZnajomość Regulaminów: DobraCzas jaki możesz poświecić na forum: siedzę tu dziennie przynajmniej godzinkę Znajomość funkcji Moderatora: Dobra (nigdy nie można być pewnym że się wszystko wie)Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Ostatnio na forum w każdym dziale serwera zostały dodane Archiwum. Chciałbym jako mod "posprzątać" syf w tematach (przenosić stare podania, propki itd. z danego serwera do odpowiedniego archiwum). Na swoim DR już tak zrobiłem ale widzę że na reszcie działów jest syf. Modów jest dużo (jak na csc), ale myślę, że każda pomoc się przyda. Masz jakieś pomysły na rozwój sieci?: Sieć jest rozwinięta i prosperuje bardzo dobrze. Szczerze nic mi do głowy nie przychodzi co można by tu dodać nowego bądź ulepszyć. Wszystko jest na wysokim poziomie. Z góry dziękuję za każde "tak" i "nie". Edytowane 26 Września 2014 przez Redneck! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 29 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na razie na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi